...

Kuinka palvelu toimii?

Palvelumme käyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä olemme karsineet pois kaiken turhan, kuten ylimääräiset välikädet ja tarpeettoman paperityön, kuten yksittäisten tarjousten laatimisen jokaiselle asiakkaalle erikseen. Tästä syystä myös hintamme ovat sellaisia, että ne ovat jokaisen saavutettavissa. Me ryhdymme töihin heti kun me saamme sinulta tilauksen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon sinun tarpeestasi. Tilaajana olet aina suoraan yhteydessä projektistasi vastaavaan suunnittelijaan, joka hoitaa suunnittelun alusta loppuun asti. Tällä tavalla me pystymme tarjoamaan nopeammat toimitusajat. Olemme tehneet palvelusta mahdollisimman helppokäyttöisen, jotta sinun ei asiakkaana tarvitse tuhlata aikaa sen miettimiseen, kuinka pääset tekemään tilauksen.

Alta löydät tarkemmat tiedot siitä miten voit aloittaa palvelun käytön. Tämän lisäksi olemme koonneet joukon palveluun liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Jos sinua jää vielä jokin asia askarruttamaan, voit aina olla meihin yhteydessä ja me vastaamme sinun kysymyksiisi.

1

Tilaa palvelu

Pääset tilaamaan palveluitamme rekisteröitymällä sivustolle ja kirjautumalla sen jälkeen sisään käyttäjätilillesi. Tämän jälkeen voit valita haluamasi palvelun ja tehdä tilauksen

Maksu työstä suoritetaan ennen työn tilaamista. Me pystymme tarjoamaan palveluamme edullisella hinnalla ja nopealla toimituksella, koska olemme karsineet pois kaiken ylimääräisen, kuten tarjousten lähettämisen, laskutuksen ja laskujen perinnän.

Kyllä on. Olemme täysin 100% suomalainen yritys. Kaikki meidän suunnittelijamme puhuvat suomea sujuvasti. Mikäli haluat kommunikoida englanniksi, myös se onnistuu.

Kaikkien tarjoamiemme palveluiden hinnat ovat nähtävissä sivustolla. Näihin hintoihin lisätään ainoastaan ALV. Joten tilaajalle ei tule mitään ylimääräisiä piilokustannuksia.

2

Täytä tilaustoiveesi

Kun olet suorittanut valitsemasi palvelun maksun, siirryt automaattisesti osioon, jossa voit täyttää tilaustoiveesi haluamaasi suunnitelmaa varten. Tässä kohtaa sinun tulee kertoa omista ajatuksistasi ja ideoistasi ja voit myös lähettää mallikuvia siitä, millaista tyyliä olet hakemassa. Kaikki tieto auttaa meitä suunnittelemaan juuri haluamallasi tavalla.

Kaikki omagraafikon suunnittelijat ovat toimineet alalla yli 10 vuoden ajan, joten heillä on paljon kokemusta erilaista suunnitteluprojekteista ja asiakastöistä.

3

Suunnitelmien luonnokset ja niiden muokkaaminen

Kun olemme saaneet projektisi luonnoksen valmiiksi, lähetämme sen sinulle. Jos et ole tyytyväinen tähän suunnitelmaan, voit pyytää siihen tehtävän muokkauksia tai kokonaan uuden version.

Jos et ole tyytyväinen projektista saamaasi ensimmäiseen luonnokseen, voit pyytää, että siihen tehdään muokkauksia haluamallasi tavalla, ja jos luonnos ei vastaa yhtään sitä mielikuvaa, jota olit hakemassa, voit pyytää kokonaan uuden version.

4

Nyt tiedostot ovat sinun ladattavissasi!

Onko lopputulos sellainen kuin haluat? Oletko täysin tyytyväinen suunnitelmaan? Silloin saat kaikki tiedostomuodot tekemästämme suunnitelmasta, ja ne ovat heti sinun käytettävissäsi.

Kyllä, kaikki tilaukseesi sisältyvät tiedostot tallennetaan sinun Omagraafikko -tilillesi. Ne löytyvät sivultasi kohdasta Tilaus.

Tiedostomuotoja on valittavissa useampia, niitä ovat muuan muassa Adobe Illustrator, PDF-tiedostot, erilaiset kuvatiedostot, kuten PNG, JPEG, EPS sekä monia muita vaihtoehtoja. Riippuen siitä, minkä palvelun olet tilannut, toimitamme suunnitelman sille parhaiten sopivassa muodossa. Esimerkiksi painettavat tuotteet, kuten käyntikortit ja ID-kortit toimitetaan yleensä PDF-muodossa, jolloin ne on helppo toimittaa suoraan painoon.

Kirjaudu sisään

tai

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.