Kuinka liityn jäseneksi?
Voit liittyä OmaGraafikko.fi jäseneksi rekisteröitymällä.

Kuinka ostan palveluita?
Rekisteröidy jäseneksi. Tilaa haluamasi palvelu Kauppa osiosta. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja siirry maksuun. Maksuvaihtoehtona ovat: Visa, Mastercard, MobilePay, Pivo, Paypal tai verkkopankkimaksu. 

Palvelun tilaaminen
Kun ostat palvelun, niin kerro mahdollisimman tarkasti minkälaisen suunnitelman haluat. Kerro mm. värit, koot, fontit, tyyli. Lisää myös tiedostot mm. logot, tekstit, kuvat, graafinen ohjeistus “Valitse tiedostot” kohtaan. OmaGraafikko.fi ei ole vastuussa jos kaikkia tietoja ei ole annettu tilauksen yhteydessä tai tiedot ovat virheellisiä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan lopullisen suunnitelman. OmaGraafikko.fi ei ole vastuussa, jos asiakas ei ole havainnut virhettä hyväksyttyään lopullisen suunnitelman. Jos omagraafikko.fi on tehnyt suunnitelmassa virheen, ilmoita tästä heti, niin emme veloita maksua korjaustyöstä. 

Muokkaukset
Mikäli lopulliseen suunnitelmaan tulee muutoksia, jotka poikkeavat asiakkaan tilauksen yhteydessä antamista tiedoista ja toiveista, veloitamme muokkauksista ja muutostöistä lisähinnan työn laajuudesta riippuen. Annamme erillisen hinta-arvion muokkaustyöstä asiakkaalle, jonka asiakas voi halutessaan hyväksyä. 

Kuinka käytän palvelua?

icon8

1. Rekisteröidy
Rekisteröidy jäseneksi tästä.

icon2

2. Tilaa palvelu
Voit tilata palveluita kaupasta. Valitse sinulle sopiva palvelu ja suorita tilaus. pääset kauppaan tästä.

icon4

3. Kerro tarkasti toiveesi
Täytä tilaustoiveet huolella ja lähetä. 

icon6

4. Tilauksen seuranta
Tilaukset näkyvät sivulla Tilaukset, jossa voit keskustella suunnittelijan kanssa projektista. Toimitamme myös lopullisen suunnitelman tähän osioon.

icon3

5. Hyväksy tai hylkää tilaus
Kun olemme lähettäneet sinulle lopullisen suunnitelman, voit joko hyväksyä tai hylkää suunnitelman. Jos hylkäät suunnitelman, kerro miksi et ole tyytyväinen suunnitelmaan tai mitä muutoksia haluat siihen.