Kuinka liityn jäseneksi?
Voit liittyä OmaGraafikko.fi jäseneksi rekisteröitymällä.

Kuinka ostan palveluita?
Rekisteröidy jäseneksi. Tilaa haluamasi palvelu. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja siirry maksuun. Maksuvaihtoehtona ovat: Visa, Mastercard, MobilePay, Pivo, Paypal tai verkkopankkimaksu. 

Palvelun tilaaminen
Kun ostat palvelun, niin kerro mahdollisimman tarkasti minkälaisen suunnitelman haluat. Kerro mm. värit, koot, fontit, tyyli. Lisää myös tiedostot mm. logot, tekstit, kuvat, graafinen ohjeistus “Valitse tiedostot” kohtaan. OmaGraafikko.fi ei ole vastuussa jos kaikkia tietoja ei ole annettu tilauksen yhteydessä tai tiedot ovat virheellisiä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan lopullisen suunnitelman. OmaGraafikko.fi ei ole vastuussa, jos asiakas ei ole havainnut virhettä hyväksyttyään lopullisen suunnitelman. Jos omagraafikko.fi on tehnyt suunnitelmassa virheen, ilmoita tästä heti, niin emme veloita maksua korjaustyöstä. 

Muokkaukset
Mikäli lopulliseen suunnitelmaan tulee muutoksia, jotka poikkeavat asiakkaan tilauksen yhteydessä antamista tiedoista ja toiveista, veloitamme muokkauksista ja muutostöistä lisähinnan työn laajuudesta riippuen. Annamme erillisen hinta-arvion muokkaustyöstä asiakkaalle, jonka asiakas voi halutessaan hyväksyä. 

Kuinka työ tilataan?

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy jäseneksi. Suunnitteluprosessi ja kommunikointi tapahtuu sivuston kautta.

2. Tilaa palvelu

Valitse sinulle sopiva palvelu ja tee tilaus.

3. Kerro toiveesi

Kerro suunnittelijalle toiveistasi ja voit haluessasi lisätä esimerkkejä ja väritoiveita. Voit myös keskustella suunnittelijan kanssa tilaus sivulla.

4. Suunnittelijamme aloittaa suunnittelun

Kun olemme vastaanottaneet toiveesi, aloitamme suunnittelun. Teemme työstä vedoksen, johon halutessasi voit pyytää muutoksia.

5. Työn Toimitus

Viimeistelemme työn ja toimitamme sen sinulle.

Kirjaudu sisään

tai