...

Yhteistyö graafisten suunnittelijan kanssa: 5 vinkkiä yhteistyön parantamiseksi

graafisten suunnittelijoiden kanssa työskenteleminen ensimmäistä kertaa voi olla pelottavaa. Olet antanut brändisi suunnittelun kokonaan muukalaiselle, mutta se voi olla fiksu ratkaisu liiketoiminnan näkökulmasta.

Niin kauan kuin tiedät kuinka tehdä oikein yhteistyötä graafisen suunnittelijan kanssa, saat loistavia lopputuloksia. Mutta älä unohda: tämä on luova alue, joten asiat toimivat hieman eri tavalla.

Vinkkejä graafisen suunnittelijan kanssa työskentelemiseen

Tässä on luettelo 5 parhaasta vinkistä graafisen suunnittelijan kanssa työskentelemiseen.

1. Näytä, älä kerro.

Käytännössä jokainen asiakas haluaa suunnitelman, joka “erottuu”. Mutta mitä se tarkoittaa? Saatat ajatella: “Tiedän sen kun näen sen”, ja suunnittelijasi on todennäköisesti samassa veneessä, joten miksi et näytä sitä sen sijaan?


Sanojen sijasta näytä graafiselle suunnittelijalle haluamasi visuaalisin esimerkein. Kerää haluamasi tyylin näytteitä muista logoista, verkkosivustoista, mainoksista, kylteistä, t-paidoista ja käyntikortiteista.

Näytä suunnittelijalle suosikki Van Gogh -maalauksesi inspiraationa logollesi. Tai 1700-luvun sanomalehden leikkaus osoittaaksesi, minkä fontin haluat verkkosivustollesi. Jos suunnittelija näkee haluamasi, se on usein hyödyllisempää kuin sanallinen selitys.

2. Selvitä ensin tarpeesi

Asiakkaita on kahta tyyppiä: ne, jotka tietävät mitä haluavat, ja ne, jotka eivät. Tästä voidaan jo arvata kumpi heistä päättyy tyytyväiseen lopputulokseen.

Mitä paremmin ymmärrät mitä haluat, sitä paremmin suunnittelijasi voi antaa sen sinulle. Luonnollisesti haluat jättää suuren osan luovista päätöksistä suunnittelijan tehtäväksi. Mutta on joitakin yritys- ja tuotemerkkivalintoja, joita he eivät vain voi tehdä puolestasi.

3. Aloita sopimalla yksityiskohdista

Kun sinä ja suunnittelija etsit yhteisymmärrystä luovissa suhteissa, älä unohda konkreettisia yksityiskohtia. Määräajat, aikataulut, tarkistukset, toimitukset, maksaminen… Voit välttää niin monia ongelmia käsittelemällä niitä projektin alussa eikä lopussa.

Tämä pätee myös pieniin yksityiskohtiin. Lopullisen tiedostomuodon kaltaiset asiat eivät ehkä vaikuta tärkeiltä, ​​mutta jos niitä ei oteta huomioon, ne voivat johtaa ärsyttäviin tai jopa tuhoisiin seurauksiin.

4. Anna palautetta rohkeasti

Jopa parhaat suunnittelijat eivät aina onnistu ensimmäisellä kerralla. Suunnitteluprosessi saattaa tarvita useamman muokkauskierroksen ennen kuin osuu kohdilleen. Anna suunnittelijalle palautetta ja kerro mikä suunnitelmassa on ongelmana.

5. Pidä avoin mieli

Kun palkkaat graafisen suunnittelijan, et maksa vain heidän taiteellisista taitoistaan, vaan maksat myös heidän tiedoistaan ​​ja asiantuntemuksestaan. Kun he sanovat, että uusi idea on parempi kuin vanha idea, pidä avoin mieli.

Luotta suunnittelijasi kykyyn. Se, mitä suunnittelija luo sinulle, ei välttämättä ole sitä, mitä halusit. Mutta se saattaa olla hyvä asia!

Luottamus. Se on välttämätöntä, mutta vaikea tehdä sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa et ole koskaan työskennellyt aiemmin. Mutta kun tiedät miten työskennellä paremmin graafisten suunnittelijoiden kanssa, olet valmis luovaan yhteistyöhön, johon voit luottaa.

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lue lisää

Mitä vaaditaan pienyrityksen verkkosivuilta?

Haluaisitko luoda verkkosivut pienyrityksellesi? Tuntuuko, että sinulla on paljon ideoita, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa tai miten koota niistä yksi yhtenäinen kokonaisuus? Sivuston on

Kirjan kannet ovat kirjan myyntipakkaus

Lukeminen on aina ollut suosittu harrastus, mutta parin viimeisen vuoden aikana sen suosio on kasvanut entisestään. Pandemia oli yksi vaikuttavista tekijöistä, mutta moni muukin asia

Kirjaudu sisään

tai

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.